Bli New Chance fadder

Har du lyst til å gjøre en forskjell for barna i Kongo? 

New Chance hjelper nå over 130 barn hvor over halvparten bor på senteret. Resten bor i fosterhjem eller hos sine foreldre, som av en eller annen grunn trenger vår hjelp. Flere av barna mangler fadder.

Du kan velge om du ønsker å støtte fadderordningen med et fast månedlig beløp, hvor pengene er øremerket barna, men vi fordeler dem etter behov blant barna. Eller du kan velge å bli fadder for ett  barn blant våre ledige fadderbarn.

Mange av barna som New Chance hjelper har nylig mistet sin mamma eller pappa, de har kanskje blitt utsatt for grove overgrep og har ingen sted å bo. Nå trenger vi din hjelp for å kunne hjelpe flere barn. 

Som fadder bidrar du til at ditt fadderbarn får mat, rent vann, skolegang og medisinsk hjelp.

Og ikke minst bidrar du til at barnet får omsorg og et liv i trygge omgivelser.

Hos New Chance går 97% av din støtte direkte til ditt fadderbarn. Som fadder får du alle opplysninger om ditt fadderbarn, du kan sende gaver og holde kontakten med barnet via brev.

Som fadder får du tilgang til en mappe på dropbox hvor vi lagrer all informasjonen om ditt fadderbarn. Der legger vi også inn fadderhilsener fra barnet (video) og tegninger osv. Vi prøver å oppdatere mappene på våre dugnadsturer som arrangeres 2-4 ganger i året.

Bli New Chance fadder idag!

Som fadder bidrar du til at ditt fadderbarn får mat, rent vann, skolegang og medisinsk hjelp. Og ikke minst bidrar du til at barnet får omsorg og et liv i trygge omgivelser.

JONATHAN YUNVUHORE.jpg
Jonathan Yunvuhore 6 år

Min mamma forsvant da jeg var liten.

Jeg er den mellomste i en søskenflokk på tre søsken. Min pappa er veldig syk og kan ikke ta seg av oss. Våre besteforeldre er også gamle og syke. Vi bor nå inne på New Chance hvor vi har det veldig bra.

Jeg har veldig lyst å få en fadder i Norge jeg kan skrive brev til.

Bildet av meg er når jeg ankom senteret for første gang.

Gjør som Morten Abel - Bli New Chance fadder

I September 2016 ble Morten Abel med oss til Kongo for å oppleve arbeidet New Chance gjør.

Morten likte veldig godt vår måte å jobbe på, hvor pengene går tilnærmet uavkortet til formålet.

 

Han fikk hilse på barna, vi besøkte den lokale skolen og som seg hør og bør fikk han seg en motorsykkeltur inn til det lokale markedet i Sake by (som blir betegnet som «the stadium of war»)

Morten Abel har nå knyttet tettere bånd til New Chance, som fadder.